MAMM Destilerija search
MAMM Destilerija account MAMM Destilerija cart
MAMM Destilerija

Dostava i način plaćanja

Uvjeti dostave

Dostava se vrši od vrata do vrata, točnije do adrese primatelja putem prijevozničke tvrtke DHL koja obavlja usluge transporta. Više o općim uvjeta poslovanja na https://www.dhl.com/hr-hr/home.html. Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Više o reklamacijama možete pročitati pod https://www.mamm-destilerija.hr/reklamacije.

Osobno preuzimanje:

Ukoliko Vam ne odgovara dostava na kućnu adresu, možete odabrati opciju osobnog preuzimanja što znači da će vam paket biti spreman za preuzimanje na adresi MAMM Obrt za proizvodnju jakih alkoholnih pića, Dragutina Domjanića 58, 33405 Pitomača u roku od 2 radna dana od zaprimljene narudžbe/uplate. Kada je boca spremna za preuzimanje, šaljemo vam obavijest mailom. Od trenutka kada mailom dobijete obavijest da vam je paket spreman za isporuku, možete ga doći preuzeti unutar radnog vremena:
Ponedjeljak – petak: 8:00h – 16:00h,

Komentare, pohvale ili pritužbe vezano za dostavu možete poslati na e-mail: mamm.destilerija@gmail.com

Ostali uvjeti dostave

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu isporučio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka i oštećenja u dostavi. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju. Ako kupac, nakon što je roba poslana, u očekivanom vremenu ne primi robu ili obavijest o isporuci, ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzelo traženje pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio web shopu mamm-destilerija.hr bez isporuke kupcu i sl.) MAMM obrt za proizvodnju jakih alkoholnih pića ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

Načini plaćanja:

UPLATA PO PONUDI – TRANSAKCIJSKI RAČUN
Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e, uredima Hrvatske pošte i putem internet bankarstva bilo koje banke. Nakon što izvršite narudžbu, MAMM prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje. Roba neće biti poslana ni isporučena dok uplata ne bude vidljiva na računu.

PLAĆANJE POUZEĆEM (PO DOSTAVI)
Nakon što izvršite narudžbu, MAMM na e-mail adresu kupca dostavlja predračun. Nakon što primite robu u skladu s predračunom pokreće se postupak izdavanja računa. Plaćanjem pouzećem robu plaćate dostavljaču prilikom samog preuzimanja robe.